уторак, 22. јануар 2013.

MZI eXXXluziva Sort Dem Out EP Free Limited Download



Jeste, dobro ste procitali, najzad na ovom blogu jedna prava ekskluziva i nesto sto necete naci nigde drugde. Ljubaznoscu naseg dobrog drugara, gospodina Radana Djordjevica Rahmanee-a, veceras i narednih sedam dana na ovim stranicama, po prvi put bilo gde, mozete potpuno besplatno skinuti predobri Sort Dem Out EP koji je izasao pocetkom prosle godine, i koji se jos uvek moze naci u prodaji, uradjen u saradnji sa najboljim hrvatskim DrumNBass DJ-em i producentom Filipom Motovunskim. Siguran sam da postovaocima DNB i Jungle zvuka ne moram specijalno predstavljati ove momke, definitivno najpoznatiji i najuspesniji predstavnici ovog zanra na ovim prostorima. Naravno, rec najpoznatiji i rec najbolji ne moraju uvek ici u paru, ali to nije slucaj sa ovim momcima posto zaista prave najbolji moguci DnB Jungle na kojima bi im i mnogo poznatija svetska imena pozavidela i upravo ovaj EP je pravi dokaz za to. Cetiri predobre, prejebane i prezajebane numere uradjene u ol skul ragga jungle maniru ali sa nju skul DnB uplivima i vrlo modernom DnB produkcijom, dobri stari JUMP(da faKK)UP zvuk i cetiri bombe uz koje sigurno necete stajati mirno. Rahmanee je zasluzan za dve numere, naslovnu Sort Dem Out u kome je koriscen vokalni sempl dancehall legende DeMarco-a, kao i predobre Montauk Project, dok se mladi Motovunac pozabavio legendarnom Sound of Police KRS One-a, kao i predobrom ragga jungle himnom u kome gostuje niko drugi do allmighty Horseman Coyote. Sta da vam kazem, EP je apsolutna BOMBA i prava poslastica za ljubitelje ovoga zvuka, i ja ne mogu da vam opisem kolika mi je cast i zadovoljstvo sto ovo mozete skinuti bas na ovom nasem malom, raspalom blogu. Link ce vam biti dostupan sledecih sedam dana, molimo vas da ne ga zloupotrebite, niti da EP uploadujete ponovo, ovo je specijalno za vas, citaoce Muzika za Igru bloga. Hvala puno bratu Rakiju na ovome, evo i naslovne numere kao i Filipa Motovunskog i Kojota u numeri Obidayah, link za skidanje vam je na dnu teksta, uzivajte i zdravi ostajte, BLESSS!!!







4 коментара:

  1. pa ovo je do jaja dragi moj Vlujane! ovaj EP se vec mesecima trazi po internet zabitima i bulja, bio sam prinudjen da kupim na beatportu na kraju ovu rstvu sa Kojotom...:) U svakom slucaju hvala na ostatku EP-ja i VELIKO hvala Radanu caru za free DL!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa to je Marsa i uzeo od Radana da ti posalje al se seti da pita za blog i eto to je ta uzbuljdljiva i nadasve zanimljiva prica. Nego, dje e miks a?

      Избриши